IMPLANT DE PĂR PREȚURI

Merită un implant de păr? Doar dvs. puteți decide asta, dar cu clinicile în care costurile ajung la 1000-1500 euro pe sesiune, se poate creea confuzie. Cu toate acestea, în București există una dintre puținele clinici cu prețuri transparente pe site-ul lor. Economisiți bani pentru implantul dvs. de păr în România. Deci, dacă doriți cel mai bun implant de păr și banii nu sunt factorul dvs. decisiv, atunci citiți mai departe. Dar, cât costă un implant de păr?

Cât costă un implant de păr?

Rețineți că implanturile de păr necesită personal foarte calificat, precum și resurse de timp, astfel, doriți personal care nu se grăbește să ajungă următorul pacient. De aceea efectuăm doar o procedură majoră de implant de păr pe zi. Costurile și prețurile pentru procedurile de implant de păr depind în mare măsură de nivelul dvs. de pierdere a părului, de aspirațiile dvs. și de metoda aleasă pentru operația de implant de păr.

 

Singurul mod sigur de a fi mai precis cu privire la numărul de grefe necesare și la cost, este printr-o consultație privată cu unul dintre chirurgii noștri. Ne străduim întotdeauna să oferim cel mai bun preț de implant de păr din România, precum și cel mai bun implant de păr, dar inevitabil, costurile tind să crească odată cu calitatea. Rezultatele implantului de păr sunt mai importante decât costurile și nu ar trebui să fiți influențați de vânzătorii care promit o reducere „dacă rezervați astăzi” sau care sună insistent, în mod repetat, în fiecare săptămână.

 

Cu toate acestea, adevărul este că nu ați dori să scădem din calitatea procedurii de implant de păr. Prin urmare, nu ne este jenă să spunem că nu suntem cea mai ieftină clinică de implant de păr din București sau nu oferim cel mai ieftin implant de păr din România. Ceea ce oferim, este un serviciu de înaltă calitate și rezultate de succes.

 

Un implant de păr ieftin poate fi foarte costisitor privind pe termen lung la lucrările de reparație, la daunele morale, îngrijorarea și scăderea stimei de sine, cum putem observa la problemele asociate procedurilor de implant de păr din Turcia.

 

Aflați cât vă va costa un implant bun de păr, folosind calculatorul nostru de costuri și prețuri pentru implantul de păr, mai jos:

 

De câte grefe sau sesiuni de implant de păr voi avea nevoie?

Majoritatea pacienților vor avea nevoie de două sau mai multe ședințe de implant de păr. Pacienții pot necesita un număr mai mare sau mai mic de grefe pentru a atinge densitatea dorită; acest lucru poate fi confirmat în momentul consultării. De asemenea, majoritatea pacienților vor dori o a doua sesiune pe zonă, pentru a atinge densitatea pe care o caută.

 

Este, de asemenea, o idee bună să stabiliți o zonă prioritară – există un număr limitat de grefe din zona donatoare disponibile și simpla afirmarție „totul este o prioritate” nu este utilă! În general, regiunea frontală este cea mai importantă – este ceea ce vedeți în oglindă și ceea ce văd oamenii când vorbesc cu voi. Coroana este mai puțin evidentă.